От Цветелина Атанасова   Зимата е специално време от годината. Тя ни

...
От Цветелина Атанасова
 
Зимата е специално време от годината. Тя ни
Коментари Харесай

Естествени материи и дискретни щампи създават модерната визи...

От Цветелина Атанасова

 

Зимата е особено време от годината. Тя ни кара да мислим повече за комфорта и да подхождаме към избора на неща в дрешника от практична позиция. Дори и най-заклетите стилни дами са склонни да се пооблекат през студените месеци, с цел да им е топло.

През зима 2022/2023 меките поларени панталони заменят леките закачливи поли, а уютните пуловери се трансформират в най-хубавата опция на тениските и топовете. Топлото облекло обаче не значи скучно.



През последните няколко години висшата мода се приближи много до елементарните съвременни дами. Сложните форми и ексцентричните материали все по-рядко се срещат на стилните сцени. Визиите, показани от изтъкнати дизайнери, стават все по-обикновени и налични за всички дами. И преди всичко, това се демонстрира в минимализма. Помпозността мина на назад във времето, отстъпвайки място на сбити кройки, естествени материи, дискретни щампи, елементарни и разбираеми стилове.

Визия без най-малко един ослепителен детайл се смята за незавършена

Една от главните фешън трендове за 2022-2023 година е цветът. Зелено палто, алена чанта, жълт шал или палто, ботуши над коляното в съвременен колорит Very Peri, сини ръкавици или розов пуловер ще се впишат отлично в ежедневните зимни лъкове и ще им придадат специфичен сексапил. Актуална за студения сезон е и едноцветността. Списъкът на водачите включва непроменяемо стилни и строги типичен черни лъкове. Смелите девойки могат да се опитат да съберат съвременен едноцветен външен тип в бледорозови, сини, шоколадови, зелени, оранжеви, тюркоазени, бели палитри.

В наклонността ще бъдат и многоцветните визии, направени в стила на цветния блок. Най-простата композиция: 1 детайл = 1 цвят. Подходящите нюанси могат да бъдат определени благодарение на кръга Itten.

 



Многопластова визия

Аутфитът може да бъде съединен съгласно правилото на наслояването. Най-лесният вид е да употребявате няколко типа връхни облекла. Например плетен пуловер и над него блейзър. Ако това е прекомерно коренно за вас, тогава комбинирайте удължена бяла риза, пуловер и палто. Можете да хвърлите и пончо или необятен шал на раменете си. Съкратен бомбър върху типичен тренчкот или ватирана жилетка върху кожено яке ще наподобява доста екстравагантно.

Уличният жанр през днешния ден е по-популярен от всеки път

Освен това е толкоз органически, че подхожда както на доста млади съвременни дами, по този начин и на дами над 50 години. Основната задача е да изберете тоалет, в който ще се чувствате допустимо най-удобно. За тази цел създайте женствена и стилна композиция, като съчетаете ботуши, рокля пуловер и топло палто. Или вземете необятно яке или палто (от плат) в съвременен шахматен десен и го комбинирайте с чеп или тесни дънки и груби ботуши.



Плетивото постоянно е на мода

През зимата на 2022-2023 година би било неправилно да изоставим плетените облекла в дрешника, тъй като те са безапелационна наклонност. Дизайнерите са заложили на рокли, джъмпери, шалове от едро плетиво и забавни кройки. Голяма известност резервират роклите пуловери, които основават сполучлива композиция с високи ботуши и палта. Скъсеният пуловер би трябвало да се носи с панталони, поли или дънки с висока кройка. Плетените костюми с къси панталони или панталони са нови за този сезон. Можете да ги комбинирате с меко кожено палто.



Спортен аутфит

Ако се чудите по какъв начин съвременно да се обличате през зимата на 2022 година, тогава обърнете внимание на спортния и спорт-шик стила. При тях са настоящи лекотата, релаксацията и акцентът върху спортното облекло, които са много сполучливо съчетани с съществени и типичен детайли на дрешника. Върху елементарен спортен екип можете умерено да носите топло дънково яке, пухено яке, палто от изкуствена кожа, дълго огромно палто. Като обувки изберете солидни зимни маратонки или кецове на платформа.



Е, закъде без шапка през зимата

Интересни хрумвания за моден външен тип ще даде най-обикновена шапка, несъмнено, зимен жанр. Стилистите поучават да я включите в ежедневни и улични тоалети. Пухените шапки могат сполучливо да се комбинират с палта от изкуствена кожа, топли жилетки и джъмпери, плетени якета. Препоръчително е да комбинирате кожена шапка с обемно кожено яке. Също по този начин в наклонност са моделите, които се съчетават по цвят със сако, палто или тренчкот.



Ватираните връхни облекла - значим акцент от сегашния сезон

Ватирани якета, пухени якета, жилетки, сарафани, поли, панталони и даже цели костюми ще прибавят автентичност към зимния аутфит 2022-2023. Тази наклонност е подобаваща и за младежката просвета.

Как да комбинирате ватирани неща? Например рокля без ръкав ще наподобява уместно в тандем с тънка блуза. Ватиран костюм с къси панталони и овърсайз яке се съчетават отлично с високи ботуши.

Модата за зимата на 2022-2023 година наподобява спорна, само че това е единствено на пръв взор. Тя ви разрешава да създавате стилни, хармонични, забавни визии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР